Afbeelding

Home/Afbeelding

OP BEZOEK BIJ PIET VAN DEN BERG

Door |2023-05-30T18:26:14+02:00mei 30th, 2023|Bargzangers|

In de ledenvergadering van 12 april jl. werd het idee geopperd om op te treden voor onze accordeonist Piet van den Berg die vanwege zijn gezondheid al langere tijd geen deel meer kan uitmaken van onze muzikantengroep.

Dit idee werd door iedereen omarmd en op 19 mei was het zover en zochten we Piet en zijn medebewoners van de Hoge Eng in Nijverdal op.

Piet zat, gekleed in ons zomertenue, op de eerste rij en voordat er gezongen werd, was er volop gelegenheid om het te begroeten en nog een praatje te maken.

Aan Piet’s zijn muzikaliteit is gelukkig niets verloren gegaan, volop zong hij met ons mee.

In de pauze werden we door hem getrakteerd op koffie met gebak.

We zijn er al bijna aan gewend, maar ook dit optreden werd door Piet en alle aanwezigen weer met enthousiasme ontvangen. Maar voor ons was het bijzonder om op deze manier onze waardering voor Piet te tonen.

Met de belofte dat Piet ons een keer komt opzoeken bij Zaal Dijk, namen we afscheid.

Reacties uitgeschakeld voor OP BEZOEK BIJ PIET VAN DEN BERG

ZINGEN OP DE IMMINKHOEVE

Door |2023-05-16T20:02:54+02:00mei 16th, 2023|Bargzangers|

Op 10 mei jl waren we te gast bij de Zorgvakantie-locatie De Imminkhoeve te Lemele.

Het gebeurt niet vaak, maar er waren meer Bargzangers dan publiek. Maar daarom niet minder enthousiast, integendeel want al snel werd er geweldig meegezongen waarbij sommigen zelfs de teksten op hun mobiele telefoon opzochten. Regelmatig gingen de voetjes van de vloer.

Het verhaal van Hendrie over die reus met zijn gescheurde zandzakken ging er bij de mensen uit het westen als zoete koek in. Verbazend want die westerlingen geloven niet zo snel alles.

En hoe de gasten van de Imminkhoeve het hebben ervaren, blijkt wel uit de reactie die we achteraf ontvingen en waaraan niets valt toe te voegen.

 

“Wel laat om nog berichtje te sturen, maar ik kan het niet nalaten. Wat hebben wij GENOTEN van uw prachtige optreden. We gingen van Ierland naar Amsterdam en waar niet al en beleefden een geweldige avond.

Wat heeft uw speaker Hendrie zich ook fantastisch verdiept in onze groep en wat was het een feest voor ons allen.

We hebben genoten. Wilt u onze dank ook overbrengen aan al uw leden?

Graag tot ziens en nogmaals dank!”

 

Reacties uitgeschakeld voor ZINGEN OP DE IMMINKHOEVE

BROODJE BARGZANGERS IN OMMEN

Door |2023-05-16T20:01:04+02:00mei 16th, 2023|Bargzangers|

Het is dit jaar groot feest in Ommen vanwege het feit dat het 775 jaar geleden is dat de Utrechtse Bisschop Otto III stadsrechten verleende.

De aftrap van de festiviteiten vond plaats op 13 mei 2023 met een feestelijk Groot-ontbijt op de Ommense Markt. En, hoe kan het ook anders, daar hoort muziek bij en wie kunnen dat het beste: “Wij natuurlijk, De Bargzangers”.

Na het openingswoord van de Burgemeester ving het ontbijt aan en hieven wij ons Clublied “Mijn dierbaar Salland” aan. Dit maal onder leiding van onze “stand-in-dirigent” Evert Snel. Met kordate gebaren spoorde hij ons aan alsof hij nooit anders had gedaan.

Het ontbijtende publiek kon vanwege de volle monden natuurlijk niet meezingen, maar tussen het wegslikken van de laatste hap en het nemen van een nieuwe, kwam er toch wel wat geluid los. Bij sommige tophits legden ze zelfs af en toe hun broodje neer om even lekker mee te joelen.

Ons optreden gaat de Ommense geschiedschrijving in als een broodje Bargzangers.

 

Reacties uitgeschakeld voor BROODJE BARGZANGERS IN OMMEN
Ga naar de bovenkant