Afbeelding

Home/Afbeelding

Rollade-Aktie 2023

Door |2023-10-25T13:11:31+02:00oktober 25th, 2023|Bargzangers|

De kerst lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet is het zover dat je weer aan het kerstdiner zit.

Om je te helpen dat diner tot een culinair hoogtepunt te maken, bieden De Barzangers uit Lemele ook dit jaar weer de mogelijkheid om een overheerlijke rollade te bestellen.

De varkens schouder-filé rollade van ca. 1 kg, wordt ook nu weer geleverd door Slagerij Kouwen uit Lemele, dus kwaliteit is verzekerd.

Ondanks alle inflatie-perikelen is prijs per rollade is nog steeds € 10,00!!

De rollade(s) word(en) op/omstreeks 14 december as. netjes thuis bezorgd, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Betaling kan bij de aflevering, contant of met een tikkie.

Wil je van dit prachtige aanbod gebruik maken, dan kun je de rollade(s) vóór 22 november as. bij ons bestellen via de contactgegevens op de website.

 

Overigens die rollade smaakt niet alleen heerlijk bij het kerstdiner.

Reacties uitgeschakeld voor Rollade-Aktie 2023

30 graden in Vroomshoop……..maar wat een feest.

Door |2023-09-25T15:48:46+02:00september 25th, 2023|Bargzangers|

Het augustus-weer liet ons behoorlijk in de steek. Het water gutste met grote hoeveelheden uit de hemel en dat terwijl de Bargzangers genoten van de welverdiende “Koor-vakantie”.

Maar begin september toen de koor-vakantie op zijn einde liep, kondigde zich een weersomslag aan waarbij temperaturen van tropische waarden werden voorspeld. Dat die voorspellingen zijn uitgekomen hebben we geweten.

Zo ook bij ons eerste optreden na de zomerstop.

Op 7 september bij 30 gr. C. zongen we in de feesttent in Vroomshoop voor de oudermiddag in het kader van het Oranjefeest.

De tent was niet afgeladen vol, maar desalniettemin wel erg gezellig. Aangemoedigd door een handvol meegereisde partners, zat de stemming er al snel in.

Ondanks het gepiep van de geluidsinstallatie kon opperstalspreekmeester Hendrie zijn bekende versie van het ontstaan van de Lemelerberg aan het publiek kwijt.

Na het eerste blok van ons optreden volgde een Bingo en sloten wij de middag af.

O ja, chapeau voor de organisatie, want zowel wij al het publiek werden rijkelijk voorzien van zeer welkome verfrissingen die ons optreden een positieve boost gaven.

Reacties uitgeschakeld voor 30 graden in Vroomshoop……..maar wat een feest.

Rabo ClubSupport

Door |2023-09-25T15:31:26+02:00september 25th, 2023|Bargzangers|

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

 

Rekeninghouders en leden van RaboBank Vaart en Vechtstreek kunnen nog tot en met 26 september hun stem uitbrengen op DE BARGZANGERS die zij natuurlijk een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die we hopen te ontvangen.

 

Ben je rekeninghouder en lid, of weet je iemand die dat is, stem dan op ons.

 

We rekenen op je!

Reacties uitgeschakeld voor Rabo ClubSupport
Ga naar de bovenkant