Het was afgelopen vrijdag even spannend toen Zaal Dijk haar deuren opende voor de leden van de Bargzangers in Lemele….. Want tja….hoe zit dat nou precies met die QR code op de mobiel. Er kwamen hypermoderne telefoons uit de broekzakken, met de nieuwste snufjes erop,  maar hoe tover je daar nou zo snel een QR code op?  En dan héb je hem eindelijk op je beeldscherm, ben je bijna aan de beurt en dan floept het ding weer weg.
Een teleurgestelde blik kwam vanuit een andere hoek: met een klaptelefoon kan je drukken wat je wil, maar daar verschijnt geen QR code op. Helaas…..gelukkig was er nog een papieren versie achter de hand, waarmee je zo kon doorlopen.

Het probleem wordt echter wel groot wanneer je de telefoon op de keukentafel laat liggen en ook geen papieren versie van de QR code bij je hebt. Dan maar in allerijl naar Den Ham op en neer rijden om iets te regelen, want een gezellige avond met de Bargzangers wil natuurlijk niemand missen!

Na wat ‘QR gemopper en gehannes’, worden alle aanwezigen even later welkom geheten door voorzitter Marco Eghuizen, die de avond opent.  Marco blikt met ons terug op de afgelopen periode, waarin enkele leden ons helaas zijn ontvallen. Daarnaast kijken we ook vooruit naar de komende periode, waarin onder andere een kerstconcert in de Brugkerk gepland staat. Er zal weer flink moeten worden geoefend!

Na het openingswoord wordt het tijd om gezellig samen bij te kletsen en mogen we genieten van een heerlijk buffet dat voor ons klaar staat!

We kunnen samen terugkijken op een zeer geslaagde avond.